BERICHTEN

Het programmaboekje van de Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE) is op 17 mei 2017 uitgegeven in een oplage van 14.000 exemplaren en is huis aan huis in Ermelo verspreid. Verder zijn exemplaren op uitgiftepunten in Putten, Harderwijk, Ermelo en Zeewolde verkrijgbaar bij VVV’s en bibliotheken en uiteraard in De Dialoog.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WËRELDBÄND

De voorstelling van de Wëreldbänd op 23 maart 2018 in De Dialoog is uitverkocht. Hiervoor kunnen dus geen kaarten meer worden gereserveerd. Als u voor deze voorstelling op de “reservelijst” wilt worden geplaatst geef dit dan via “contact” kenbaar met vermelding van uw naam en telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten. Zodra er plaatsen vrijkomen zullen wij u dan telefonisch benaderen.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annulering Annulering voorstelling Daddy-O XXL

In verband met organisatorische problemen binnen Daddy-O is de geplande voorstelling van Daddy-O XXL op 14 april 2018 geannuleerd. Als u via het bestelformulier uit het programmaboekje of via onze website kaarten voor deze voorstelling heeft gereserveerd en betaald, krijgt u van ons per brief of per e-mail een bevestiging van deze annulering en wordt het door u betaalde bedrag automatisch terugbetaald. U hoeft dan verder zelf geen actie te ondernemen. Als u één of meer toegangskaarten voor deze voorstelling aan de kassa van De Dialoog heeft gekocht, kunt u de toegangskaarten op de openingsuren bij de kassa weer inleveren. U krijgt dan uiteraard ook het door u betaalde bedrag voor de toegangskaarten terug.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------