ALGEMEEN

ADRESGEGEVENS
De Dialoog
Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
telefoon Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE): 06-20074038
Let op: alleen tijdens openingstijden kassa.
e-mail: info@theaterdialoogermelo.nl
website: www.theaterdialoogermelo.nl


KAARTVERKOOP
Kaarten voor alle voorstellingen zijn vanaf 3 september 2019 verkrijgbaar aan de kassa van De Dialoog. Ook kunnen kaarten worden gereserveerd via de website.

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag                    10.00 – 12.00 uur
Donderdag               14.00 – 20.00 uur
En een uur vóór aanvang van een voorstelling.


De kaarten worden op rij- en stoelnummer verkocht, zodat u niet hoeft te dringen om een plaats te bemachtigen. Overigens: de zaal heeft slechts 220 stoelen en kent alleen maar goede zit-, zicht- en hoorplaatsen. Bij bepaalde voorstellingen is er geen tribuneopstelling. Dat staat dan daarbij vermeld.


VOORVERKOOP
U doet er goed aan kaarten te reserveren in de voorverkoop. Dit kan tot uiterlijk 20 juli 2019. Kaarten worden toegewezen op volgorde van binnenkomst. U ontvangt van ons bericht voor welke voorstelling(en) u kaarten toegewezen heeft gekregen. Op de avond van de voorstelling kunt u de kaarten afhalen aan de kassa van De Dialoog.

NIET-GEBRUIKTE TOEGANGSKAARTEN
Eenmaal gekochte toegangskaarten nemen wij niet terug. De toegangskaart is niet persoonlijk en daarom kunt u bij verhindering er een ander vast een groot plezier mee doen.

PAUZEDRANKJE
De toegangsprijzen zijn inclusief een pauzedrankje, tenzij anders vermeld bij de desbetreffende voorstelling in het programmaboekje en deze website.

SLECHTHORENDEN
De Dialoog beschikt over een ringleiding. Voor gebruik: spreek onze host(ess) even aan.

DIVERSEN
Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de voorstellingen. Gebruik van foto-, video- en geluidsopnameapparatuur is verboden. De Dialoog is zeer goed ingesteld op rolstoelgebruikers.

THEATERDINERS
In het seizoenoverzicht 2019-2020 staat met aangegeven bij welke voorstelling u een theaterdiner kunt nemen.

PARKEREN
In de directe omgeving van De Dialoog vindt u veel ruimte om vrij te parkeren. Let wel op het gebruik van uw parkeerschijf, op sommige plaatsen en momenten.


KORTINGEN
U kunt voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking komen als u in de voorverkoop via het bestelformulier uit het programmaboekje of via de website toegangskaarten voor de voorstellingen boekt.


Als u minimaal drie verschillende professionele voorstellingen boekt, ontvangt u een korting van 10% op het totaalbedrag.

Bij het boeken van vier verschillende professionele voorstellingen wordt een korting van 15% toegepast op het totaalbedrag.

De korting loopt zelfs op tot 20% van het totaalbedrag als u  vijf verschillende professionele voorstellingen boekt.
 
In het seizoenoverzicht 2019-2020 staat met  aangegeven welke voorstellingen voor deze kortingsregelingen in aanmerking komen.


TOEGANGSPRIJZEN
Wij bieden u voorstellingen aan tegen heel scherpe toegangsprijzen. Met als bijkomend voordeel het vrij parkeren in de directe omgeving van het theater.


65+’ers en houders van een geldig CJP krijgen per kaart € 1,00 korting. Dit geldt niet voor de kindervoorstellingen. Deze kortingen gelden vanzelfsprekend ook niet als u al voor de andere kortingen in aanmerking komt. Bij enkele voorstellingen geldt nog een andere korting (zie desbetreffende pagina).

DE DIALOOG THEATERBON
Wij verkopen een eigen De Dialoog Theaterbon. Deze is verkrijgbaar aan de kassa in verschillende prijzen (€ 15,00, € 20,00 en € 25,00) en uitsluitend bij het theater De Dialoog inwisselbaar.

DINERS BIJ PEACOCK’S
Ook dit theaterseizoen bent u vóór de voorstelling van harte welkom om bij Peacock’s van een heerlijk driegangenmenu te genieten. Dit keuzemenu wisselt per voorstelling. Peacock’s verrast u dan ook graag met de wisseling in voor- en hoofdgerechten. De theaterdinerkaarten moeten van tevoren worden gekocht en u wordt uiterlijk 18.00 uur verwacht. De kaarten voor het theatermenu kosten slechts € 23,00 - exclusief toegangskaarten voor de voorstelling - en zijn te koop aan de kassa van de SCDE en natuurlijk bij Peacock’s aan de Stationsstraat 143. Voor een compleet avondje uit kunt u dus het beste terecht bij Peacock’s.

Mocht u niet kiezen voor het theaterdiner, maar wilt u wel even een hapje eten vóór de voorstelling? Maak dan een keuze van onze uitgebreide menukaart en krijg op vertoon van uw entreekaart(en) een korting van 10% op de gehele rekening. U dient wel van tevoren te reserveren en bij binnenkomst aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit aanbod. Peacock’s zorgt er dan voor dat u kunt genieten van uw maaltijd en dat u op tijd bij de voorstelling aanwezig bent. Kijk voor de menukaart en reserveren op www.peacocksrestaurant.nl of reserveer op 0341-553059.

Als u via de website kaarten heeft gereserveerd en u gebruik wilt maken van deze 10% kortingsregeling zullen wij u de toegangskaarten op uw verzoek toesturen of voor u bij Peacock’s brengen. Team Peacock’s hoopt u ook dit seizoen in de juiste stemming te brengen voor een heerlijk avondje theater.


rmelo.nl" target="_blank">