BERICHTEN

Het programmaboekje van de Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE) is op 22 mei 2019 uitgegeven in een oplage van 14.000 exemplaren en is huis aan huis in Ermelo verspreid. Verder zijn exemplaren op uitgiftepunten in Putten, Harderwijk, Ermelo en Zeewolde verkrijgbaar bij VVV’s en bibliotheken en uiteraard in De Dialoog.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE MEDEDELINGEN CORONAVIRUS

ANNULERING VOORSTELLINGEN

Op 23 maart 2020 zijn nieuwe/aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen. Dit betekent dat alle theatervoorstellingen tot en met 1 juni 2020 (in plaats van 6 april 2020) zijn geannuleerd. Wij begrijpen deze strenge maatregelen in het belang van ieders gezondheid, maar zijn er ook door geraakt. Wij zullen nu ook niet meer proberen om de voorstellingen naar een andere datum te verplaatsen. Het theaterseizoen 2019/2020 is hiermee tot onze spijt abrupt geëindigd. In verband met de voorgenomen verbouwing van De Dialoog zullen wij in het theaterseizoen 2020/2021 geen voorstellingen programmeren, maar daar was u ongetwijfeld al van op de hoogte.

SLUITING THEATERKASSA

De accommodatie De Dialoog is nu tot 1 juni 2020 is gesloten. Dit betekent dat ook de kassa van het theater De Dialoog gesloten is en wij telefonisch moeilijk bereikbaar zijn. Voor dringende vragen kunt u uiteraard via ‘contact’ op onze website of via info@theaterdialoogermelo.nl contact met ons opnemen.

DEFINITIEVE ANNULERING VOORSTELLINGEN:

Kees van Amstel (21 maart 2020)
Josee Koning & Jim de Groot (27 maart 2020)
All Times Bigband (28 maart 2020)
Fred Delfgaauw (4 april 2020)
Marc de Hond (17 april 2020)
Daily Folk (24 april 2020)
Excelsior (25 april 2020)
Back tot he Country (1 mei 2020)
Theatergroep Spiegel (8 en 9 mei 2020)

Als u via het bestelformulier uit het programmaboekje of via onze website kaarten voor een of meer voorstellingen heeft gereserveerd en betaald, krijgt u of heeft u inmiddels van ons per e- mail een bevestiging van deze annulering gekregen. Het door u betaalde bedrag wordt automatisch terugbetaald. U hoeft dan ook verder zelf geen actie te ondernemen. Als u één of meer toegangskaarten voor deze voorstellingen aan de kassa van De Dialoog heeft gekocht, kunt u de toegangskaarten op dit moment in verband met de sluiting van De Dialoog niet aan de kassa inleveren. Wij vragen u daarom contact met ons op te nemen via info@theaterdialoogermelo.nl en dan graag met vermelding om welke voorstelling het gaat.

Als u voor de voorstellingen van theatergroep Spiegel de toegangskaarten niet aan de theaterkassa maar rechtstreeks bij Spiegel heeft gekocht/gereserveerd, moet u voor de verdere afhandeling hiervan ook contact opnemen met theatergroep Spiegel.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------